autoua
×
Город:

Отзыв про Ultra от hi_men

hi_men
Средняя оценка: 3,25на основе 1 отзыва
Ultra
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Ultra

начитавсь відгуків про АЗС Ультра в інеті і спокусився дешевизною бензину. по акції (до повного баку) вийшло порядка 17.60 за літр 92-го. Висновки:
- акція працює, зекономив 45 грн. дешевше вряд чи знайти звичайний 92-й
- відгуки в інеті: колись їх сам писав під заказ і бачу, що тут багато фальшованих вражень. Найсмішніше пишуть про бодягу на елітних АЗС (ВОГ, ОККО), а тільки перейшли на Ультра, так машина почала шептати - ви зробили мій день)
- машина Деу Нексія. За 1 км до АЗС загорілась лампочка заправки, мені залив оператор 45 л, при цьому стрілка пального не зашкалювала, як після заправки на інших АЗС, а була посередині між "F" і максимальним положенням - недолив???!
- заправщик сказав, що пальне з Шебелинського родовища Укргазвидобування, але це сьогодні, а так буває білоруський (угу, плавали, знаємо), те саме надруковано в сертифікаті на касі.
- а тепер саме цікаве:
http://ultraoil.com.ua/fuel (Наше топливо соответствует стандартам Евро-4 и Евро-5 (бензины - ДСТУ 4839:2007)
а це вже введення в оману споживачів, так як цей бензин а-92 не відповідає ДСТУ. Це - ТУ.У 19.2-36956615-014:2014 «Бензини автомобільні «Форсаж». Технічні умови».
Укргазвидобування виробляє бензини Євро-2 і Євро-3, а також змішує спирт і бензин. Жоден з цих варіантів не є корисним для авто і ніяк не може бути ліпшим за А-92 ОККО і ВОГа, котрі його везуть з Мозиря (Євро-5).

Якщо я в чомусь неправий, доведіть, буду радий помилитись

Оставить комментарий

avatar