autoua
×
Город:

Отзыв про Автосервис "Дарница 1" от schicha

schicha
Средняя оценка: 3,9619на основе 105 отзывов
Автосервис "Дарница 1"
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Автосервис "Дарница 1"

Не раджу користуватися послугами даного СТО!!!
Пару тижнів назад, вирішив поїхати на дане СТО і перевірити розвал на Mazda 3 (2008). Після того, як зробили діагностику розвалу, повідомили, що розвал нормальний, але його можна трохи відкоригувати, після моєї згоди, відповідний фахівець почав проводити дані роботи.
Через пару хвили даний фахівець СТО заметушився і десь пішов в офіс, коли він повернуся, то я запитав, що трапилося, оказалося, що він зірвав регулювальний болт кріплення нижнього поперечного важеля до підрамника, що даний болт закис і витягнути його просто не можна, потрібно вирізати його і проводити заміну болта сайлентблока. Зразу я піднявся до відповідного менеджера, який приймав замовлення на виконання робіт і запитав, що будемо робити в даному випадку. Менеджер відповів, що я зараз спущуся і оцінимо скільки це буде коштували, щоб це відремонтувати, навіть не запропонувавши виправити дану помилку фахівця їхнього СТО, після чого я зрозумів, що на даному СТО не потрібно нічого ремонтувати і попросив, щоб приварили фіксуючі гайку на болт, щоб доїхати до іншого СТО, який краще відноситься до техніки і зможуть справді допомогти в даній ситуації.
Саме гірше в цьому, що коли менеджер спустився, то просто спостерігав, як на авто проводили сварні роботи і просто мовчав і навіть ніхто із даного СТО не вибачився.
В результаті некомпетентності фахівців даного СТО я попав на виконання робіт із вирізанням регулювальний болт кріплення нижнього поперечного важеля до підрамника і сайленблока + заміну даного болта і сайлентблоків + виконання розвалу в сумі до 2000 грн на рівному місці.
Якщо хтось надумає поїхати на обслуговування на дане СТО, то розумійте, що на ньому можуть не тільки полагодити ваше авто, але і поламати, а потім виставити рахунок за його додатковий ремонт і за виправлення помилки їхніх фахівців.

1 комментарий

22 апреля 2019 в 10:08
avatar

В продовж даної історії, в той самий день, коли я розмістив відгук, менеджер, який приймав запит на виконання робіт зателефонував до мене. Саме перше, що радує, що менеджер вибачився, по друге пояснив, чому складалася така незрозуміла ситуація і по третє, що дане СТО готове покрити кошти на затрати, які були використанні при виправлені даної поломки, а саме заміна регулювального болта кріплення нижнього поперечного важеля до підрамника і сайленблока + виконання розвалу. Після чого я під’їхав на дане СТО і зустрівся з керівником, то ми ще раз обговорили дану ситуацію і дійшли позитивного рішенню по компенсації коштів у вигляді комплектуючих до авто.
Дякую, керівництву і менеджеру даного СТО за швидке реагування і вирішення даного питання.

Ответить

Оставить комментарий

avatar