autoua
×
Город:

Отзыв про Renault Кий Авто от Ruslan St

Ruslan St
Средняя оценка: 2,3на основе 10 отзывов
Renault Кий Авто
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Renault Кий Авто

Жахливий сервіс із некомпетентними, байдужими та хамовитими працівниками. Впродовж 3 (!!!) років не можуть по гарантії змінити несправну аудіосистему Bose, що встановлена на моєму Renault Koleos.
Встановлений ними ж акумулятор за півтора роки здох. На мою претензію, щодо встановлення причини надрозрядки, максимум з послуг - це зарядили за ніч акумулятор до повного. Коли я запитав, а чому не провели діагностику виявлення втрат електроенергії, то виявляється, що вони до цього навіть НЕ ДОДУМАЛИСЬ.
У дружини теж Renault але Captur. Щось сталось із музичною системою, почало писати іспанською мовою. То вони сказали, що не можуть встановити причину, запропонували відправити на завод. Дружина увечорі сама перезапусила систему і все стало на своє місце. Одним словом - "ПРОФЕСІОНАЛИ".
Підсумовуючи. Якщо Ви хочете непрофесійний та неякісний сервіс з хамовитими ліворукими працівниками - Вам до Кий авто. Якщо Ви хочете постійно по 1-2 години свого життя додатково втрачати, допоки вони ще виясняють додаткові проблеми з Вашим авто - Вам до Кий авто. Якщо компанія #renault хоче і далі псувати свій імідж, нехай і надалі створює такі ж офіційні дилери, як Кий авто!!! Мінус!!!

Оставить комментарий

avatar