autoua
×
Город:

КарпатиАвтоцентр

Средняя оценка: 4,8333 на основе 3 отзывов
3 отзыва
КарпатиАвтоцентр
4,8333 3
(0372) 543-888 (067) 373 57 00

Город: Черновцы

Адрес: вул. Енергетична 2В

Телефон:

Сайт: www.karpaty-autocenter.com.ua

График:
09:00–18:00

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» можна не тільки придбати новий Volkswagen та отримати якісне обслуговування Вашого автомобіля, але й обрати оригінальні запчастини Volkswagen. Оригінальні запасні частини Volkswagen розробляються, випробовуються та виготовляються спеціально під кожну окрему модель, відповідно до високих стандартів Volkswagen, для забезпечення найвищої якості та надійності кожної деталі та компонента, які дозволяють Вам бути впевненим у їх відповідності та функціональності. Використання Оригінальних запасних частин забезпечує численні переваги, що дозволяє значно збільшити термін експлуатації автомобіля та зберегти вартість Вашого авто на момент продажу. Головні переваги Оригінальних запасних частин Volkswagen: - на усі Оригінальні запасні частини Volkswagen поширюється офіційна гарантія; - відповідають вимогам якості, які застосовувались під час виробництва Вашого автомобіля на 100%; - гарантують злагоджену і гармонійну роботу всіх компонентів та вузлів автомобіля; - пропонують найкращу комбінацію безпеки, надійності і робочих характеристик.

З Оригінальними деталями Volkswagen, Ви завжди робите правильний вибір. Вони забезпечують максимальну якість та надійність, як і Ваш Volkswagen.

Официальные представители

Продажа

  • Автокресла
  • Автопринадлежности и атрибутика
  • Автохимия и автокосметика
  • Аккумуляторы
  • Аудио, видео, навигация
  • Багажники, боксы, фаркопы, кенгурины
  • Продажа запчастей
  • Шины и Диски

3 отзыва про автомагазин КарпатиАвтоцентр

Компетентність та оперативність справляють найкраще враження. Якщо хочете обрати собі новеньке авто - вам 100% сюди Багато авто є в наявності, а можливість обміняти стару машину на нову взагалі без проблем - ...

Читать далее

может цены и не самые низкие, зато качество высочайшее, склад хороший, качественные специалисты

Читать далее

Все дже швидко і якісно, обслуговування на вищому рівні

Читать далее