autoua
×
Город:

Отзыв про Авто-Мотив от protestant

protestant
Средняя оценка: 4,25на основе 6 отзывов
Авто-Мотив
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Авто-Мотив

Автомобіль Renault Fluence, 2011р.

За останні 2 роки був чотири рази на "Авто-Мотив". (У трьох випадках - по скеруванню від страхової). Відчуття змішані, коротенько опишу усі випадки.

Серпень 2011 - встановлення додаткового обладнання (денні ліхтарі DRL та високочастотні динаміки на передню торпеду у штатні місця). Забираючи автомобіль, я перевірив справність роботи встановленого обладнання. Оскільки все працювало належним чином, я підписав "Акт про виконані роботи". На наступний день я (а точніше дружина) помітили декілька досить глибоких царапин на консолі поруч із ручкою перемикання передач (з пасажирського боку). Оскільки царапини були досить значні, а авто зовсім нове (2 місяці), звернулись у "Авто-Мотів" із проханням усунути царапини або замінити консоль. Спеціаліст, що оглянув царапини, пообіцяв безпроблемну заміну консолі.

Через декілька тижнів виявилось, що консоль коштує значно дорожче, ніж очікували фахівці "Авто-Мотив", і на підставі цього вони не можуть її замовити. В якості компенсації запропонували 20% знижки на подальше обслуговування у їхньому сервісному центрі. Зрозуміло, що такий варіант не підходив мені, оскільки царапини від цього не зникнуть.

Звернувся в Renault Ukraine. Там переглянули фото, зв'язались із "Авто-Мотив", і в результаті написали, що "в процесі встановлення додаткового обладнання під час виконання робіт механіком втручання в консоль не було." Запропонували компенсувати 50% від загальної суми ремонту (повна сума - близько 3500 грн.). Платити 1700 грн. за усунення царапин не хотілось. Тому і дотепер їжджу з царапинами на консолі, але враження про "Авто-Мотив" було суттєво зіпсоване.


Літо, осінь 2012 (два рази) - фарбування заднього бампера після незначних притертостей (по КАСКО). Обидва рази все зробили дуже швидко і якісно, в колір попали добре.


Січень 2013 - Вночі розбили водійське скло та викрали реєстратор з автомобіля; заміна скла по КАСКО. Передзвонив вранці на "Авто-Мотив"; по телефону пообіцяли після обіду привезти скло та ще до вечора його встановити. Привіз автомобіль. Виявилось, що помилково привезли скло пасажирське, а не водійське. Тому доведеться почекати наступного ранку, і в обід я зможу забрати авто (а воно якраз дуже потрібне було після обіду). На наступний день в обід скла ще не було, його привезли і встановили тільки під вечір. В результаті я забрав авто на третій день. Не те, щоб це зовсім погано, просто вийшло зовсім не так, як обіцялось.

Ще один нюанс - вранці після розбиття скла я самостійно пропилососив салон і прибрав усі дрібні частки скла. А після встановлення нового скла у салоні знову з'явились залишки скла (мабуть з дверей повипадали під час заміни). Хоча в "Акті виконаних робіт" один із пунктів - прибирання салону від залишків скла, схоже, що цей пункт вони взагалі не робили. Пізніше я повідомив про це спеціалісту, у якого забирав авто, але чіткої відповіді не отримав. Крім того, не встановили гумову заглушку для шурупа, яким закручується панель на дверях.


Загальне моє враження про "Авто-Мотив": це непоганий сервіс за помірними цінами, але не більше того. В дрібницях проявляється недбалість. Якщо потрібно зробити щось справді якісно (хоч і дорожче), слід пошукати інші СТО.

Оставить комментарий

avatar