autoua
×
Город:

Отзыв про Бош Авто Сервіс "112 Україна" от shark-x64

shark-x64
Средняя оценка: 2,75на основе 1 отзыва
Бош Авто Сервіс "112 Україна"
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Бош Авто Сервіс "112 Україна"

Декілька раз користував даним сервісом: проходиш діагностики, міняв масло, шиномонтаж. Останній раз міняв тормозні диски передні + всі тормозні колодки. Після того як виїхав з сервісу, замітив, що машина не котиться, а ніби зупиняється. Після 2х днів їзди зателефонував до сервісу і описав в чому проблема. Хлопець, щоб відповів мені по телефону сказав, що це нормальна річ, та як я поставив нові диски + колодки, то вони мають притертись (мені на той момент здалось, що теоретично дійсно може так бути, тільки я трохи засумнівався, коли мені сказали, що зкатати я маю приблизно 50% ресурсу колодок, а це ~10к км).
Через тиждень після замінити колодок ( катаюсь я багато і це вийшло біля 700км) я почав відчувати вібрацію, і чим дальше тим гірше. Машину так трусило, ніби в неї гуля на шині. Після прислуховування, оглядання і принюхувавння замітив що задній правий тормозний диск в мене синього кольору і від нього йде жар.
Після цього записав знову в цей же сервіс на огляд, як виявилось, циліндр в супорті не повертався на свою позицію, тим самим прижимавши тормозні колодки і колесо не крутилось. При цьому, в сервсі мене почали переконувати, що це не їхня частина роботи, і вони не мали дивитись до цього. Я був, мягко кажучи, здивований, бо як на мене, провірити чи колесо крутиться вони мали. Поставили ремкомлект і проблема з тим шо машина не котилась пропала, але задній гальмівний диск вже кривий.
Через деякий час (можливо ше 1-2 тижні) появився жахливий крип при гальмуванні, а враховуючи те, що диски і колодки в мене не з дешевих ( Otto Zimmerman + Brembo колодки ), я оглянув супорта і замітив що shim комлектів (антискрипних прокладок) я не побачив, а колодки, без паст, без прокладок без нічого прилягали напряму до супортів. Це просто жах, як можна було бути настільки неуважним і некометентним, щоб загубити прокладки з старих колодок?

І того, заміна колодок після візиту на Бош сервіс мені обійшлась:
1. Заміна колодок на Бош 112: 85грн
2. Діагностика ходової + ремкомплект супорта + ше якась фігня на сервісі Бош 112: 920грн
3. Задній диски (1794грн) + передній shim комплект (482грн) + задній shim комлект (185грн) : 2461грн
4. Робота по заміни дісків + встановлення shim комлетів (вже не Бош, а нормальному сервсі): 415грн

Сумарно: 3881 грн.

Дуже не рекомендую даний сервіс. Майстер, який проводив заміну (Степан) некомпетентний, а хлопець, який сидить за компютером і телефоном, старався зробити з мене дурного, і розказував, що проблема не по їх вині. Були і ще і інші нюанси, не буду їх описувати тут всі, опис і так довгий вийшов.

ДУЖЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
Будь обачні, удачі всім

Оставить комментарий

avatar