autoua
×
Город:

Отзыв про AUTOVIT от A_n_t_o_n

A_n_t_o_n
Средняя оценка: 3,2на основе 5 отзывов
AUTOVIT
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: AUTOVIT

Рішив ризикнути та спробувати дане СТО так як і близько від дому і магазин при СТО свій. Черга в даному СТО є, але не велика, до тижня часу. Значить, що б багато не писати: плюси:
- При СТО магазин б\у нове не питання
- можна зайти в цех, подивитися як роблять Вашу машину, але цього робити не потрібно, майстри нервні можуть на зауваження обідитися і на зло не зробити те що ви їх попросите...
МІНУСИ:
- відсутня чітко обґрунтована смєта на роботи, взята +- я так роблю і все.
- кузовні роботи, майстер заболів ось є товариш їдь до нього він зробить.
- розбірка, збірка авто, всі кому не лінь (в моєму випадку практиканти, пацани тупо руку набивають і про якість можна здогадуватися) в кінецевому випадку деякі елементи приходилось до-встановлювати, а деякі взагалі перевстановлювати самому, на претензії чому так і ви повинні, відповідь нема часу з вашою мєлочу гратися, ми не знали, ми забІлІ, ми не знайшли і т.д. по суті, не стидайтеся спочатку облазити обдивитися машину, (ЗАЗОРИ, якість встановлення, покраски і т.д), а потім розраховуйтеся, це їх більше мотивує.
- покраска зносно, а ось лакове покриття... Мусор, зацепи не рівномірність, а в деяких місцях і частково не змита грунтовка на вже пофарбованій частині.
- після ремонту готуйтеся до хімчистки, захист салону від пилу і грязі нульовий, все в пилюці і шпакльовці.
- і головне, якщо про щось домовилися, запишіть на диктофон, або в блокнот, бо в подальшому може вийти, що про це не говорили і не домовлялися,
- відсутність кваліфікованих постійних кадрів.
В цілому, якщо Вам, не насрати як зроблять Вашу машину, Я б не рекомендував це СТО

Оставить комментарий

avatar