autoua
×
Город:

Отзыв про Атлант-М Лепсе от СергійVW

СергійVW
Средняя оценка: 3,3125на основе 12 отзывов
Атлант-М Лепсе
Цена:
Обслуживание:
Расположение:
Компетентность:

Точка: Атлант-М Лепсе

Ну що я можу сказати.
Розчарований повністю.
Причина звернення в сервіс : акумулятор новий, проте зранку на холодну заводиться авто так наче акумулятор розряджений і стартер ледве крутить. Потім заводиться нормально.
Записався я на сервіс, підозра що десь щось коротить.
Менеджер сказав що зроблять компьютерну діагностику і це буде коштувати 450грн. Плюс перевірка акумулятора +60грн.
Коли безпосердньо здавав вже авто, перепитав менеджера скільки все буде коштувати. Він жартома сказав що коли сума до мільйона дійде то він подзвонить.
Через 5 годин менеджер подзвонив і каже приходьте розкажу що з авто.
Приходжу, він каже що все перевірили і нічого не знайшли. Дає мені калькуляцію. Там сума десь на 1420 грн це вже з урахуванням скидки і бонусів, яких в мене було на 220 грн, так як я раніше на цьому сервісі обслуговувався.
В калькуляції список робіт : перевірка акумулятора, генератора, свічок розжарювання, комп. діагностика, заміна лампи поворотника(яку я не просив робити), перевірка "тока утечки", технологічна мийка і ще щось там.
Що получається. Початково менеджер озвучив суму в 450+60=510 грн, по факту виставив рахунок на 1310грн(це мені ще великодушно з усіма можливими скидками пораховано, без скидок сума 1900 грн) і при цьому причину не знайшли. Ну вобщем, гроші на вітер. Якщо по людськи, то менеджер як мінімум мав би набрати мене і озвучити список всіх перевірок необхідних і озвучити суму. А не озвучити одну суму а потім виставити іншу. З таким відношенням до клієнта ноги моєї більше там не буде. І нікому не рекомендую мати справу з цим сервісом. P.S. Вдячний менеджеру Охрименку Олександру за таке халатне і "тепле" відношення до клієнтів.

Оставить комментарий

avatar