autoua
×
Город:

Rent Car Ukraine

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
Rent Car Ukraine
0,0 0
(050) 9999913

Город: Черновцы

Адрес: ул. Гайдара, 1-З

Телефон:

E-mail: rentcarcv@gmail.com

Сайт: www.rentcar.com.ua

График:
09:00–18:00

Є багато способів дістатися в те або інше місце: таксі, громадський транспорт, метро, але опинитися за кермом новенького автомобіля варіантів не багато.

При цьому взяти автомобіль на прокат – найшвидший і доступніший спосіб.

  • Вам потрібний економічний автомобіль для їзди по місту або представницький автомобіль бізнес-класу для проведення важливих переговорів?

  • Вам потрібний родинний мінівен або позашляховик для заміських поїздок або екскурсій?

  • Ви хочете надати своїм гостям в супровід машину з водієм?

Поспішайте до нас! Ви заощадите і час, і гроші!

Компанія «Рент Кар Україна» - завжди допоможе Вам в досягненні цієї мети. У Вас є можливість вибору!

Взяти автомобіль на прокат давно стало звичним для України. Прокат авто дозволяє бути на «надійних колесах» коли приїзджаєш у відрядження або, коли власний автомобіль в ремонті.

Автопрокат «Рент Кар Україна» - пропонує великий вибір популярних японських моделей автомобілів, які забезпечать Вам безпечну і комфортну поїздку. Надійність, безпека і комфорт – це основа на якій наша порівняно молода компанія будує свої стосунки з клієнтами.

Наш автопарк складається з нових автомобілів найпрестижніших японських виробників і постійно оновлюється з появою нових моделей. Гнучка цінова політика нашої компанії дозволить нам задовольнити вимоги будь-якого клієнта, як приватного так і корпоративного.

Всі автомобілі оснащені системою клімат-контроль або кондиціонерами, подушками безпеки як для водіїв так і для пасажирів, антиблокувальною системою, CD- програвачем.

Автомобілі від «Рент Кар Україна» не мають наклейок і логотипів. Приймаємо до оплати за прокат пластикові картки. Оформлення договору на прокат автомобілів займає не більше 20 хвилин.

Оренда автомобілів поширюється на територію України. На вимогу клієнтів можлива установка додаткових пристроїв в салон автомобіля.

Для постійних клієнтів, діє накопичувальна система знижок.

Ласкаво просимо!

Официальные представители

Услуги

  • Аренда авто с водителем
  • Аренда авто без водителя

Отзывы про Rent Car Ukraine