autoua
×
Город:

Авто-Пегас

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
Авто-Пегас
0,0 0
(050) 9897389

Город: Черновцы

Адрес: вул.Кутузова

Телефон:

E-mail: avto-pegas@ukr.net

Сайт: avto-pegas.webnode.com.ua

График: круглосуточно

Авто-Пегас пропонує: • Прокат авто з послугами водія: Рено Трафік- 8 місць. Опель Віваро - 8 місць, Мерседес Спринтер - 16 місць. По області, Україні та за кордон. Під замовлення. З послугами водія.

Замовлення Трафік (8 пасажирських місць) - 1200грн./доба(50 у.о.) Віваро (8 місць) - 1200грн./доба. Мерседес Спринтер (16 місць) - 1500грн./доба.

УВАГА!!! Умови прокату: - без застави.(з послугами водія). - готівковий та безготівковий розрахунок. - прокат можливий ТІЛЬКИ З ПОСЛУГАМИ ВОДІЯ (вже включено у вартість). - при замовленні на 2 і більше діб-гнучка система знижок. - можливий виїзд за кордон- море, екскурсії, шопінг.

Прокат авто з водієм позбавляє вас проблем: - не потрібні водійські права. - не потрібна грошова застава. - позбавляє вас миття та заправки авто. - не потрібно доставляти авто до пункту прокату. - позбавляє прблем з пошкодженням чи поломкою авто у клієнта. Доставка авто до місця замовлення здійснюється нашими водіями протягом 30 хв. • Щоденний рейс Чернівці-Київ(Бориспіль)-Чернівці. Виїзд з Чернівців - 10:30 та 20:00. Виїзд з Києва – 11:00, 13:00 та 21:00. Вартість проїзду – 300 грн.

• Пасажирські перевезення по Україні та за кордон. Пропонуємо пасажирські перевезення під замовлення: шопінг, морські та гірськолижні курорти, ділові поїздки, поїздки до посольств та візових центрів і т.п. Рено Трафік, Опель Віваро – 8 місць – 7 грн.\км.(0,5 еуро). Мерседес Спринтер – 16 місць – 8 грн.\км.(0,6 еуро). У водіів наявні шенген візи.

Официальные представители

Услуги

  • Аренда авто с водителем
  • Аренда микроавтобуса

Отзывы про Авто-Пегас