autoua
×
Город:

КарпатыАвтоцентр

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
КарпатыАвтоцентр
0,0 0
(067) 373 57 00

Город: Черновцы

Адрес: ул. Енергетическая, 2 В

Телефон:

Сайт: www.karpaty-autocenter.com.ua

График:
09:00–18:00

"Автовикуп" - программа, яка перетворює процес продажу Вашого автомобіля на комфортну та вигідну процедуру. "Автовикуп" від "КарпатиАвтоцентр" позбавить Вас від клопоту передпродажної підготовки Вашого авто, безглуздлого розміщення оголошень, бесскінечних телефонних дзвінків та набридливих зустрічей з так званими "потенційними" покупцями. Наш автосалон в повній мірі бере на себе вирішення будь-яких складних питань щодо Вашого транспротного засобу. Чим саме і гарантує Вам 100 відсотковий комфорт та вигоду від продажу вашого автомобіля.

Ще декілька основних переваг програми "Автовикуп" від офіційного дилера Volkswagen у м. Чернівці: - Лише 30 хвилин Вашого часу. - Ми не вимагаємо від Вас данних від проходження ТО. - Ви не марнуєте Ваш безцінний час на зняття Вашого авто з обліку. - Терміновий "автовикуп", залишається "терміновим". - Викуповуємо авто, як у фізичних, так і юридичних осіб. - Розрахунок на місці. - Конфіденційність угоди.

Дізнатися ще більше про гарантовані переваги від програми "Автовикуп" Ви можете у наших менеджерів: тел.: (0372) 543 888, (067) 373 57 00, або за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична, 2В

Официальные представители

Выкуп автомобилей

  • Выкуп автомобилей

Отзывы про КарпатыАвтоцентр

Автовыкуп рядом

КарпатиАвтоцентр
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

"Автовикуп" від "КарпатиАвтоцентр" позбавить Вас від клопоту ...