autoua
×
Город:

ГороШина

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
ГороШина
0,0 0
(+38) 095 229 52 25 (+38) 068 139 52 25 (+38) 073 029 52 25

Город: Киев

Адрес: ул. Садова, 70-110

Телефон:

E-mail: goroshinashina@gmail.com

Сайт: goroshina.ua

График:
  • 09:00–18:00
  • 09:00–18:00
  • 09:00–18:00
  • 09:00–18:00
  • 09:00–18:00
  • 09:00–16:00
  • 09:00–16:00

Магазин «ГороШина» - величезний вибір шин за найкращими цінами в Україні.

У нас Ви можете купити якісні шини для Вашого автомобіля за доступними цінами. І наш магазин з радістю Вам у цьому допоможе. У нас Ви завжди можете придбати легкові, легковантажні, вантажні та сільськогосподарські шини, незалежно від сезонності: літні, зимові або всесезонні. Ми знаходимося на шинному ринку більше десяти років і є офіційним дилером багатьох зарубіжних брендів. Завдяки цьому ми пропонуємо Вам високоякісну продукцію за доступними цінами.

Шини завжди знаходяться на нашому складі в Києві, що дозволяє Вам отримати бажаний товар в максимально короткий термін, без тривалого очікування поставки з країни-виробника.

Всі товари з нашого каталогу гарантовано оригінальні і відповідають всім нормам і стандартам, встановленим виробниками. Це підтверджується відповідними сертифікатами.

Якщо Ви знаєте, що Вам підходить розмір шини, то в нашому каталозі ви можете вибрати потрібний бренд і бажану модель. Крім цього, завдяки зручній формі підбору шин, Ви зможете переглянути всі доступні моделі для Вашого автомобіля, а також дізнатися інші розміри, які підходять для Вашого автомобіля.

Якщо ж у Вас виникають якісь питання, то наші кваліфіковані менеджери готові проконсультувати Вас по телефону або по E-mail. Ми працюємо сім днів на тиждень і завжди готові допомогти Вам купити якісні та недорогі шини для вашого автомобіля. Ми допоможемо Вам підібрати гуму виходячи з Вашого транспорту, особливостей експлуатації та фінансових орієнтирів.

Ми співпрацюємо з великою кількістю перевізників, тому для нас не складе труднощів відправити Вам шини в будь-який населений пункт України в максимально стислі терміни. Якщо ж Ви перебуваєте в Києві, то завжди можете забрати шини самостійно з нашого складу, отримавши при цьому 30% знижки на шиномонтаж, де працюють висококваліфіковані фахівці. Ми працюємо сім днів на тиждень, щоб Ви могли забрати шини тоді, коли зручно саме Вам.

при купівлі шин - знижка на монтаж 30%

Официальные представители

Продажа

  • Разное
  • Шины и Диски

Отзывы про ГороШина

Автомагазины рядом

KraftWagen
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Интернет-магазин моторных масел, сервисных жидкостей и запчастей.

Автомагазин iCar
iCar
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

АВТОМАГАЗИН iCar. Запчасти к легковому и грузовому ...

AVTO-GARAGE
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Магазин занимается продажей новых запасных частей для ...

Автомагазин StandardOil
StandardOil
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Наш интернет-магазин предлагает широкий ассортимент автомобильных масел, ...

Partfix
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Интернет-магазин Partfix сотрудничает с надежными поставщиками и ...