autoua
×
Город:

Интерциклон (SEAT) официальный

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
Интерциклон (SEAT)
0,0 0
(044) 333-46-73 (067) 324-81-02 (044) 333-46-75

Город: Киев

Адрес: ул. Здолбуновская 3, корп. 2

Телефон: автосалон
отдел продаж
сервис

E-mail: sales@seat-intc.com.ua

Сайт: seat-intc.com.ua

График:
  • 09:00–19:00
  • 09:00–19:00
  • 09:00–19:00
  • 09:00–19:00
  • 09:00–19:00
  • 09:00–17:00
  • 09:00–17:00

Компанія «Інтерциклон» продовжує активно і цілеспрямовано рухатись вперед та відкривати нові дилерські представництва. Цього разу свої гостинні двері перед усіма шанувальниками бренду відчинив новий офіційний дилерський автоцентр SEAT – один з найбільших в Україні.

Придбання автомобіля – досить хвилююча та радісна подія не лише для майбутнього автовласника, а й для всієї його сім’ї. І для нас дуже важливо, щоб сам процес вибору та купівлі авто у нашому дилерському центрі залишився у Вашій пам’яті як хороший приємний спогад. Тому ми докладаємо максимум зусиль, щоб Ви отримали абсолютне задоволення від рівня та якості обслуговування у нас. І для нас це не порожні слова. Вже з порогу відвідувачі автосалону занурюються у чарівну атмосферу світу SEAT. Автомобілі SEAT – це гармонійне поєднання іспанського темпераменту та німецької якості. Це самобутній дизайн. Це джерело яскравих емоцій та справжнього задоволення від керування. Це своєрідна життєва філософія. Саме в цьому і полягає сенс слогана ENJOYNEERING. Ви відчуваєте його в будь-якому автомобілі з логотипом SEAT.

Враховуючи постійно зростаючий попит і довіру покупців до іспанського бренду, що входить до складу Audi Brand Group (підрозділ концерну Volkswagen Group), в офіційному дилерському центрі SEAT «Інтерциклон» з загальною площею 440м² представлений широкий модельний ряд автомобілів: стильний хетчбек Ibiza в спеціальних версіях SC і ST, повнопривідний позашляховик Altea Freetrack, просторий сімейний автомобіль Altea XL, популярний міський хетчбек Leon.

Серед переваг офіційного дилерського центру SEAT «Інтерциклон»: - зручне місце розташування дилерського центру; - вигідні ексклюзивні програми фінансування від Porsche Finance Group; - комплексне обслуговування завдяки концепції 3S (sales - service - stock); - можливість випробувати автомобіль у русі (тест-драйв); - затишна зона відпочинку та дитячий куток; - новітні комп`ютерні системи діагностики; - контроль якості обслуговування; - виключно оригінальні запчастини та аксесуари; - постійно діючі сезонні акційні пропозиції; - доступ до Інтернету Wi-fi та інше.

Кваліфіковані консультанти дилерського центру нададуть професійну допомогу у виборі та купівлі автомобілів. У нас Ви можете придбати автомобіль з ексклюзивним фінансуванням від партнера SEAT – Porsche Finance Group. Вам слід лише обрати автомобіль, а наші спеціалісти підготують пропозицію щодо фінансування та страхування, яка відповідатиме Вашим індивідуальним потребам. А скориставшись програмою trade-in,можна заощадити, обмінявши старий автомобіль на новий.

Завітайте до нас і переконайтесь в усіх перевагах, які дарує наш офіційний дилерський центр SEAT!

Официальные представители

Услуги

  • Ассистанс
  • Запчасти
  • Лизинг
  • Кредит
  • Тест-драйв
  • Трейд-ин
  • Аксессуары

Новости

Официальный Импортер SEAT в Украине ООО «Порше Украина» объявил о старте продаж нового SEAT Toledo, который открывает доступ испанского бренда к важному для украинского рынка сегмента седанов. Он уже! ждет вас в автосалоне «ИНТЕРЦИКЛОН» что на левом берегу Киева
6 мая 2014
SEAT Alhambra теперь в Украине
В автосалоне “ИНТЕРЦИКЛОН” - официального дилера SEAT, что на левом берегу Киева, уже ждет вас прекрасный минивен SEAT Alhambra.
6 мая 2014

Отзывы про Интерциклон (SEAT)

Автосалоны рядом

Автосалон Subaru Интерциклон
Subaru Интерциклон
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Компания "Интерциклон" является официальным партнером торгового дома ...

Автосалон Интерциклон (FIAT)
Интерциклон (FIAT)
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

FIAT «Интерциклон» — крупнейший официальный дилерский центр ...

Автосалон Италмоторс Украина
Италмоторс Украина
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Италмоторс – официальный дилер FIAT, Lancia и ...