autoua
×
Город:

Тойота Центр Рівне «Агат Авто» официальный

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
Тойота Центр Рівне «Агат Авто»
0,0 0
(0362) 649620

Город: Ровно

Адрес: вул. Млинівська, 18

Телефон:

Сайт: toyota.rovno.ua

График:
09:00–18:00

Офіційний дилер автомобілів TOYOTA в Рівному та Рівненській області – Тойота Центр Рівне «Агат Авто» - минулого року відсвяткував свою п’яту річницю. За цей час багато рівнян стали нашими вдячним клієнтами – поціновувачами якісних, надійних та комфортних автомобілів Toyota.

Автосалон Тойота Центр Рівне «Агат Авто» надає повний комплекс послуг з продажу, обслуговування та ремонту автомобілів Toyota. У салоні працюють кваліфіковані спеціалісти з продажу, що радо нададуть інформацію про авто, яким Ви зацікавились, розкажуть про можливість кредитування та страхування, допоможуть у тест-драйві обраної Вами моделі.

Не менш привітними є наші сервісні консультанти, що постійно підвищують свій кваліфікаційний рівень на навчальних семінарах. А спеціалізована, обладнана за найвищими стандартами Toyota, станція технічного обслуговування дозволяє здійснити діагностику та, за необхідністю, ремонт Вашого автомобіля за найвищими якісними показниками.

Важливим елементом підтримки водіїв, що обрали автомобіль Toyota є програма Toyota Assistance, що починає діяти з моменту реєстрації автомобіля і протягом 3-х років, незалежно від пробігу. Дана програма передбачає цілодобову інформаційну підтримку та професійну підтримку у дорозі. Дрібний ремонт, дозаправка пального чи готель – все, що може непередбачено знадобитись Вам як водієві автомобіля Toyota, безкоштовно надасть найближчий офіційний дилер Toyota у даному регіоні.

Отож, головні напрямки діяльності Тойота Центр Рівне «Агат Авто»:

Продаж автомобілів Toyota та їх передпродажна підготовка; Продаж автомобілів Toyota у кредит; Гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів Toyota; Технічне обслуговування та ремонт автомобілів Toyota; Продаж та встановлення аксесуарів та оригінальних запасних частин до автомобілів Toyota; Співпраця з клієнтом за системою Trade-in.

Кожного дня ми щиро раді бачити Вас в автосалоні Тойота Центр Рівне «Агат Авто» за адресою: м. Рівне, вул. Млинівська, 18.

Кожен Ваш візит є показником інтересу до автомобілів Toyota, кожен Ваш відгук є бажаним критерієм оцінки роботи наших спеціалістів. Рух у напрямку безперервного вдосконалення є основним принципом нашої роботи для забезпечення комфорту та надійності Вашого пересування.

Официальные представители

Услуги

  • Ассистанс
  • Запчасти
  • Лизинг
  • Кредит
  • Тест-драйв
  • Аксессуары

Отзывы про Тойота Центр Рівне «Агат Авто»