autoua
×
Город:

Aria Motors

Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов
Добавить отзыв
Aria Motors
0,0 0
(+380) 639626583

Город: Львов

Адрес: вул. Городоцька, 306

Телефон:

Сайт: www.aria.lviv.ua

График:
09:00–18:00

Компанія «Арія Моторс» була заснована в грудні 2007 року. Саме тоді було підписано дилерську угоду з Honda Motor Co., Ltd.

Згуртована команда ентузіастів, яку являє собою колектив нашої компанії прикладає максимум зусиль для того, щоб клієнт був завжди задоволений. Сьогодні «Арія Моторс» – це один з найбільш досвідчених дилерів Honda, що забезпечує продаж автомобілів, мототехніки, запасних частин, аксесуарів, і весь комплекс післяпродажного обслуговування автомобілів, мототехніки та силового обладнання. Зростання компанії обумовлено високою якістю продукції Honda та її стандартами обслуговування клієнта. У своїй роботі ми вірні філософії Honda – філософії трьох задоволень:

задоволення від виробництва задоволення від продажу задоволення від володіння найдосконалішою на сьогоднішній день технікою. Прагнення до власного розвитку, передбаченню очікування покупців, пошук нестандартних, інноваційних рішень – наш спосіб максимально інтегруватися в життя наших клієнтів – сьогоднішніх і завтрашніх. Адже наше майбутнє в майбутньому наших клієнтів.

Официальные представители

Отзывы про Aria Motors

Автосалоны рядом

Автосалон Алекс СО
Алекс СО
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Компанія «Алекс СO» є офіційним дилером Volksvagen ...

Автосалон Ария Моторс
Ария Моторс
Средняя оценка: 0,0 на основе 0 отзывов

Автомобіль марки Honda - це бездоганна якість, ...

Автосалон Галичина-Авто
Галичина-Авто
Средняя оценка: 3,25 на основе 3 отзывов
3 отзыва

ПАО «Галичина-Авто» была создана на базе АО ...